Mikä Maya Nepal?

Työskentelemme Nepalin lasten hyvinvoinnin puolestaIMG_3070

Rahoitamme She Nepal Shelter -lastenkotia Nepalissa, Katmandussa. Lastenkodissa asuu 12 lasta. Maya Nepal tukee myös kotona sukulaisten luona asuvia lapsia, jotta heillä olisi mahdollisuus koulunkäyntiin. Lastenkodista itsenäistyneitä nuoria tuetaan rahallisesti jatko-opintoihin ja tarjoamalla työvalmennusta.

Suomessa yhdistyksen päätavoitteena on kerätä rahaa Nepaliin sekä välittää tietoa Nepalista ja nepalilaisten lasten ja perheiden tilanteista. Kaikki tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Nepaliin. Toimintamme Suomessa perustuu täysin vapaaehtoisuuteen.

Suomessa varoja kerätään jäsenmaksuilla, kuukausilahjoituksilla ja erilaisilla tapahtumilla. Järjestämme konsertteja ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin (mm. Mahdollisuuksien torit, Maailma kylässä -festivaalit, Ravintolapäivät). Pyynnöstä teemme myös kouluvierailuja ja järjestämme Maya Nepal-illallisia yksityishenkilöille kodeissa. Illallisilla on tarkoitus kerätä varoja Maya Nepalin toiminnan hyväksi. 

 

 

 

Toimintamme perustuu paikallisuuteen ja yhdessä tekemiseen

Maya Nepalin nepalilainen yhteistyökumppani on She Nepal (Society for her education) -järjestö. She Nepal on nepalilainen järjestö, joka työskentelee erityisesti lasten koulutuksen, terveydenhuollon ja lastensuojelun parissa. www.shenepal.org.npmayanepal2

Toimimme luotettavasti ja avoimesti paremman maailman puolesta

mayanepal3Maya Nepalin toiminta perustuu Suomessa täysin vapaaehtoistyöhön. Kerätyistä varoista kaikki tuotto menee Nepaliin. Tiedotamme yhdistyksen kuulumisia uutiskirjeissä. Vuosittaiseen vuosikokoukseen ovat kaikki jäsenet tervetulleita. Siellä jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja tutustua kirjanpitoihin.